Naslovnica Pretraživanje AA
 
NAPREDNE TEHNOLOGIJE U ELEKTROENERGETSKIM POSTROJENJIMA I TRAČNIČKIM VOZILIMA

Napredne tehnologije u elektroenergetskim postrojenjima i tračničkim vozilima (FER-KIET) je projekt kojemu je glavni cilj stvaranje novih znanja i tehnologija koji će imati komercijalnu primjenu u elektroenergetskim postrojenima i tračničkim vozilima. Projekt se odvija u suradnji Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) i industrijskog partnera Končar - Institut za elektrotehniku d.d. (KIET).

Projekt je financiran iz strukturnih fondova Europske Unije u okviru poziva Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije.


Objavljeno: 11. 6. 2015. u 10:33
Uređeno: 11. 6. 2015. u 10:36
FER-KIET u časopisu Diabetes

Glasilo Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga (Diabetes) u izdanju iz ožujka 2015. godine izvještava o javnom predstavljanju projekata sufinanciranih iz Europskoga fonda za regionalni razvoj (EFRR) Europske unije u okviru poziva "Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije" unutar Operativnoga programa Regionalna konkurentnost 2007–2013, održanom u veljači 2015. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Kao jedan od četiri predstavljena projekta spominje se i "Napredne tehnologije u elektroenergetskim postrojenjima i tračničkim vozilima" (FER-KIET) s voditeljem prof. Ivanom Petrovićem.

Vana Jeličić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
KONZORCIJ
 

 

       

 

 


FINANCIRANJE
 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

 

 

 
"Ulaganje u budućnost"
 
 
Odricanje od odgovornosti
Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i ne odražava nužno gledišta Europske unije.

 


REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan