Naslovnica Pretraživanje AA
 
NAPREDNE TEHNOLOGIJE U ELEKTROENERGETSKIM POSTROJENJIMA I TRAČNIČKIM VOZILIMA

Napredne tehnologije u elektroenergetskim postrojenjima i tračničkim vozilima (FER-KIET) je projekt kojemu je glavni cilj stvaranje novih znanja i tehnologija koji će imati komercijalnu primjenu u elektroenergetskim postrojenima i tračničkim vozilima. Projekt se odvija u suradnji Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) i industrijskog partnera Končar - Institut za elektrotehniku d.d. (KIET).

Projekt je financiran iz strukturnih fondova Europske Unije u okviru poziva Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije.


Objavljeno: 11. 6. 2015. u 11:02
Prof. Petrović predstavio FER-KIET u...

Voditelj projekta FER-KIET, prof. Ivan Petrović, gostovao je u emisiji Prometej emitiranoj na prvom programu HRT-a u okviru Znanstvenog četvrtka "Društvena mreža", u četvrtak 04.06.2015. godine. Prof. Petrović je predstavio svoj znanstveni rad i projekte, uključujući i projekt "Napredne tehnologije u elektroenergetskim postrojenjima i tračničkim vozilima" (FER-KIET). Njegovo gostovanje možete pronaći na poveznici na HRT stranicu (od 47:02 minute).

Vana Jeličić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
KONZORCIJ
 

 

       

 

 


FINANCIRANJE
 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

 

 

 
"Ulaganje u budućnost"
 
 
Odricanje od odgovornosti
Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i ne odražava nužno gledišta Europske unije.

 


REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan