Naslovnica Pretraživanje AA
 
NAPREDNE TEHNOLOGIJE U ELEKTROENERGETSKIM POSTROJENJIMA I TRAČNIČKIM VOZILIMA

Napredne tehnologije u elektroenergetskim postrojenjima i tračničkim vozilima (FER-KIET) je projekt kojemu je glavni cilj stvaranje novih znanja i tehnologija koji će imati komercijalnu primjenu u elektroenergetskim postrojenima i tračničkim vozilima. Projekt se odvija u suradnji Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) i industrijskog partnera Končar - Institut za elektrotehniku d.d. (KIET).

Projekt je financiran iz strukturnih fondova Europske Unije u okviru poziva Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije.


Objavljeno: 2. 3. 2015. u 14:08
Uređeno: 2. 3. 2015. u 14:09
FER-KIET javno predstavljen na...

Dana 26. veljače 2015. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) održano je zajedničko javno predstavljanje projekata FER-a sufinanciranih iz Europskoga fonda za regionalni razvoj (EFRR) Europske unije u okviru poziva "Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije" unutar Operativnoga programa Regionalna konkurentnost 2007. – 2013.

Uz  projekt "Napredne tehnologije u elektroenergetskim postrojenjima i tračničkim vozilima (FER-KIET)", predstavljena su još 3 projekta: "Informacijska i komunikacijska tehnologija za generička i energetski učinkovita komunikacijska rješenja s primjenom u e-/m-zdravstvu (ICTGEN)", "Tehnološka platforma za nove ICT strategije u terapiji i kontroli dijabetesa (diabICT)" te "Bežično napajani mikroelektronički sklop za distribuirane senzorske mreže (IntRFID)".

FER-KIET su predstavili prof. dr. sc. Ivan Petrović s FER-a i dr. sc. Siniša Marijan iz Končar Instituta za elektrotehniku d.d., Zagreb.

Vana Jeličić
Popis obavijesti
TRAŽILICA
 
KONZORCIJ
 

 

       

 

 


FINANCIRANJE
 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

 

 

 
"Ulaganje u budućnost"
 
 
Odricanje od odgovornosti
Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i ne odražava nužno gledišta Europske unije.

 


REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan